Τηλ.::
Κίνα Χαρτί τσάντα αποφάσεων μηχάνημα κατασκευαστής
Tecon Package Machinery Limited

-- Επαγγελματικός κατασκευαστής της τσάντας εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή --

Αρχική Σελίδα

Tecon Package Machinery Limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Ltd είναι μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων συσκευασίας σάκων εγγράφου. Σχεδιάσαμε την πρώτη γραμμή παραγωγής για

τσάντα εγγράφου 20 έτη πριν, και τώρα παρατιθόμαστε στην παγκόσμια κορυφή τρία σε αυτήν την βιομηχανία και

μοναδικός στην Κίνα ικανή να σχεδιάσει & να κατασκευάσει ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής του κατώτατου σημείου

σφραγισμένη τσάντα εγγράφου. 

Το κύριο προϊόν της επιχείρησής μας είναι η «μεγάλη αυτόματη κατώτατος-κολλημένη τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή», που σχεδιάζεται για διάφορα είδος ευνοϊκών για το περιβάλλον σάκων εγγράφου,

όπως οι σάκοι εγγράφου για το τσιμέντο, τις χημικές πρώτες ύλες, το άμυλο, τη ζωική τροφή κ.λπ. Αυτό

 η μηχανή εκτιμήθηκε ως ένα από τα εθνικά νέα προϊόντα το 1996, τα οποία γέμισαν επάνω το κενό

εσωτερική τεχνολογία. Αυτό το προϊόν απονεμήθηκε επίσης την επιστήμη και την τεχνολογία συσκευασίας

Βραβεία στην Κίνα το 2000, που εγκωμιάζονται ιδιαίτερα από το εθνικό γραφείο της βιομηχανίας οικοδομικών υλικών, του συσκευάζοντας ιδρύματος Κίνας καθώς επίσης και των ηγετών του κινεζικού ιδρύματος τσιμέντου συσκευάζοντας. 

Η τσάντα εγγράφου αντικαθιστά υφαμένη τη PE/PP τσάντα σοι περισσότερες από τις χώρες τώρα και αντιμετωπίζουμε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη περίοδο. Στοχεύουμε να παρέχουμε μια πλήρη τσάντα εγγράφου κάνοντας τη λύση σε όλοι πέρα από

ο κόσμος, άφησε τον κόσμο να βρεί την οικονομικώς αποδοτική, υψηλή αυτοματοποίηση, υψηλό έγγραφο ικανότητας παραγωγής

γραμμή παραγωγής τσαντών. Ο εξοπλισμός μας έχει εξυπηρετήσει την κινεζική βιομηχανία τσαντών εγγράφου για 20 έτη και το αρχισμένο τρέξιμο oversea στην αγορά για 8 έτη. Τώρα υπάρχει έγγραφο περισσότερο από 25 Tecon

γραμμές παραγωγής τσαντών που λειτουργούν σε 13 χώρες. Παράγουν τις τσάντες εγγράφου που χρησιμοποιούνται για

τσιμέντο συσκευασίας, ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, ρύζι, χημικά προϊόντα, κ.λπ. 

Για να βελτιώσει τη διαχείριση της επιχείρησης και να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων, Tecon

Η επιχείρηση έχει αφιερώσει τους τεράστιους πόρους και έχει κερδίσει το ISO9001: 2000 διεθνές

ποιοτικό πιστοποιητικό. Με την καλή φήμη και υψηλός - ποιότητα ως σκοπό, παρέχουμε την ποιότητα

pre-sale και μεταπώλησης υπηρεσίες στους πελάτες συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού μηχανών, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κ.λπ. Σταθερά πιστεύουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε το στόχο την ικανοποίηση του πελάτη από τις αδιάλειπτες προσπάθειες και την επίμονη αναζήτηση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Tecon

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8,800,000-15,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1996

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Από το 1996, Tecon που άρχισε για να αναπτύσσει τη «μεγάλη αυτόματη κατώτατος-κολλημένη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή», μετά από πολλά έτη εξερεύνησης, επιτύχαμε τελικά το στόχο μας, για να κατασκευάσουμε επαγγελματική συσκευάζοντας γραμμή παραγωγής τσαντών multiwall kraftpaper με πλήρως την αυτοματοποίηση και ευφυής. 

 

Η επιχείρηση κρατά 36 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η κύρια μεγάλη αυτόματη κατώτατος-κολλημένη τσάντα προϊόντων «που κατασκευάζει τη μηχανή» ονομάστηκε το εθνικό νέο προϊόν το 1996.

 

Το 2000, επιτύχαμε «το βραβείο επίτευξης τεχνολογίας συσκευασίας της Κίνας» από το εθνικό γραφείο οικοδομικών υλικών.

 

Οι μηχανές μας επαινέσθηκαν ιδιαίτερα από τη συσκευάζοντας ένωση της Κίνας, συσκευάζοντας ένωση τσιμέντου της Κίνας. Το 2012 η επιχείρηση έλαβε τις επιχειρήσεις νέας τεχνολογίας. Η μηχανή μας είχε φθάσει στα τοπ 3 που προωθήθηκαν στον κόσμο, η οδήγηση στην Κίνα.

 

Το 2014, επεκτείνουμε το εργοστάσιο και κινούμαστε προς το εργοστάσιο SHUNDE και επίσης για να είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

Το 2015, παρευρεθήκαμε σε τρεις εκθέσεις για να επεκτείνουμε την υπερπόντια αγορά μας και να βελτιώσουμε τη διαφάνειά μας. Ο πρώτος είναι ΕΚΘΕΣΗ EXPO ΠΑΚΕΤΩΝ στο κέντρο Συνθηκών του Λας Βέγκας, Λας Βέγκας, Νεβάδα, ΗΠΑ. Ο δεύτερος είναι ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ το (CIPE) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ της ΚΙΝΑΣ στη Σαγκάη, Κίνα. Ο τελευταίος είναι Ευρασία που συσκευάζει την έκθεση της Ιστανμπούλ στην Τουρκία. Σε αυτή την έκθεση, πολλοί πελάτες ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μας και έναρξη μιας καλής συνεργασίας με μας. Επιτέλους, έχουμε μια μεγάλη συγκομιδή από αυτή την έκθεση και τις ευχαριστίες για τις υποστηρίξεις των πελατών. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε το καλύτερο και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.

 

Το 2016, τα προϊόντα μας θα γίνουν ωριμότερα. Αυτήν τη στιγμή, το προϊόν καινούριας τηλεοπτικής σειράς θα προωθηθεί το 2016. Η ταχύτητα θα είναι γρηγορότερη και η τιμή θα είναι ανταγωνιστικότερη. Ελπίδα ότι η ανάπτυξη της επιχείρησης στο επόμενο επίπεδο. 

υπηρεσία της εταιρίας

Το κύριο προϊόν της επιχείρησής μας είναι η «μεγάλη αυτόματη κατώτατος-κολλημένη τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή», που σχεδιάζεται για διάφορα είδος ευνοϊκών για το περιβάλλον σάκων εγγράφου, όπως

οι σάκοι εγγράφου για το τσιμέντο, τις χημικές πρώτες ύλες, το άμυλο, τη ζωική τροφή κ.λπ. Αυτή η μηχανή εκτιμήθηκε ως ένα από τα εθνικά νέα προϊόντα το 1996, τα οποία γέμισαν επάνω το κενό της εσωτερικής τεχνολογίας. Αυτό το προϊόν απονεμήθηκε επίσης τα βραβεία επιστήμης και τεχνολογίας συσκευασίας στην Κίνα το 2000,

ιδιαίτερα εγκωμιασμένος από το εθνικό γραφείο της βιομηχανίας οικοδομικών υλικών, συσκευάζοντας ίδρυμα

Κίνα καθώς επίσης και οι ηγέτες του κινεζικού ιδρύματος τσιμέντου συσκευάζοντας. 

 

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Limited

 

 

Υπηρεσία

Tecon Package Machinery Limited

 

(1) Pre-sale υπηρεσία 

Είμαστε τόσο ευτυχείς να καλωσορίσουμε τον πελάτη για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας και να παρουσιάσουμε εργασία της μηχανής μας. Και θα σας πάρουμε στο εργοστάσιο των στην εγχώρια αγορά πελατών μας που έχουν αγοράσει τη μηχανή μας για την καθημερινή λειτουργία μηχανών. Διοργανώνοντας τις συνεδριάσεις με τους πελάτες για τη συζήτηση σχετικά με τη μηχανή, την τιμή, την υπηρεσία ή οποιεσδήποτε ανησυχίες μερών. Συγχρόνως, κάνουμε τα αρχεία συνεδρίασης και κλείνουμε τελικά τη διαπραγμάτευση.

 

(2) υπηρεσία μέσος-πωλήσεων 

1. Μετά από να υπογράψουμε τη σύμβαση, θα παράσχουμε τον προγραμματισμό παραγωγής στον πελάτη. Επιπλέον, θα ακολουθήσουμε την πρόοδο παραγωγής και θα υποβάλουμε έκθεση στην κατάσταση παραγωγής πελατών τακτικά. 

 

2. Το μέρος της επιθεώρησης. Όταν η παραγωγή μηχανών τελείωσε, θα προσκαλέσουμε τον αγοραστή που έρχεται στο εργοστάσιό μας για τη λειτουργία μηχανών. Παραδείγματος χάριν, οι αγοραστές έχουν ένα requestment για την παραγωγή 1 ή 2 διάφορων τσαντών εγγράφου μεγεθών. Θα παρουσιάσουμε τη μηχανή κατασκευάζοντας τις τσάντες εγγράφου όπως τα δείγματα που παρέχονται από τους αγοραστές.  Θα τακτοποιήσουμε την αποστολή εάν οι πελάτες ικανοποίησαν με τη μηχανή.

 

3. Μεταφορά. Τα ξύλινα κιβώτια που συσκευάζουν στο εμπορευματοκιβώτιο, ολόκληρο το σύνολο μηχανής χρειάζονται 5x40GP. Περίπου η αποστολέας φορτίου, μπορούμε να βρούμε για σας ή να χρησιμοποιήσουμε το σας που συστήνεται. Θα παράσχουμε μερικές καλές αποστολείς φορτίου υπηρεσιών για να σας αφήσουμε να επιλέξετε. 

 

(3) μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Θα τακτοποιήσουμε τους μηχανικούς στο εργοστάσιο του αγοραστή για την εγκατάσταση, την ανάθεση και την κατάρτιση. 

1. Ο πωλητής θα αποστείλει 4 καταρτισμένους μηχανικούς στην περιοχή εργασίας για την ανέγερση, που αναθέτει, και που εκπαιδεύει. Ο αγοραστής θα παράσχει των εξεταστικών εγκαταστάσεων και του ειδικευμένου προσωπικού καθώς επίσης και των χρησιμοτήτων και όλης της πρώτης ύλης στη διευκρινισμένες ποσότητα και την ποιότητα.

 

2. Ο αγοραστής πρέπει να δεχτεί τον εξοπλισμό αφότου φθάνει στην τεχνική απόδοση που υποδεικνύεται.

 

3. Θα δώσουμε μερικά φορώντας μέρη στον αγοραστή δωρεάν. Η εξουσιοδότηση της μηχανής είναι ένα έτος. 

 

Ομάδα επιχείρησης

ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ TECON

Tecon Package Machinery Limited

 

Η επιχείρηση έχει πάνω από 100 υπαλλήλους για το τμήμα παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης, υπηρεσία, αγορά. Παρέχουμε στην τσάντα αυτόματων και βαλβίδων Intellectualized κατασκευάζοντας τη μηχανή την υψηλότερη αποτελεσματικότητα παραγωγής, τη σταθερότερη ποιότητα και μια περιεκτική λύση στο λειτουργικό σύστημα της. Η επιχείρησή μας εργάζεται συνεχώς στην καινοτομία που κρατά σε συμφωνία με τη The Times. Έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, όπως η τσάντα εγγράφου βαλβίδων κατασκευάζοντας τη μηχανή με το σερβο σύστημα, εσωτερικός και εξωτερικός ενισχύστε, εσωτερική και εξωτερική βαλβίδα, χαρτί-πλαστική βαλβίδα και μεγάλη μηχανή συμπίεσης του S. Αυτή τη στιγμή, κρατάμε πάνω από πενήντα εφευρέσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Ομάδα πωλήσεων

Tecon Package Machinery Limited

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων. Με την τιμιότητά μας, ακολουθούμε ότι η «ο πελάτης είναι επιχειρησιακή φιλοσοφία Θεοί». Η καλή υπηρεσία θα παρασχεθεί στους πελάτες από μας. Δοκιμάστε το καλύτερό μας που κερδίζει customers'trust και που παίρνει τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Έχουμε πωλήσει σε αυτές τις χώρες όπως: Υεμένη, Αμερική, Ιράν, Μαλαισία, Συρία, Τόγκο, Ρουάντα, Egupt, Καζακστάν, Ινδία, Ινδονησία, Σρι Λάνκα και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει το πιστοποιητικό CE, και έχουν τα μέρη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.    

 

Tecon Package Machinery Limited
Μέρος NO.17 Wusha, δρόμος Shunpan, Wusha βιομηχανικό Pard, Daliang, περιοχή Shunde, Foshan
Τηλ.::+86-757
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Χαρτί τσάντα αποφάσεων μηχάνημα προμηθευτής. © 2015 - 2020 paperbagsmakingmachine.com. All Rights Reserved.